Larapinta

Relaties in het nu

Er zijn twee verschillende patronen waarop de mens uitdrukking geeft wanneer de energie niet in balans is in zichzelf.
De ene manier is dat men alle overtollige energie naar binnen trekt. De andere manier is om dit naar buiten te brengen.
Beiden (nog) niet op de juiste manier. Hoe bewuster een mens van zichzelf is, des te minder last en dus des te evenwichtiger hij blijft. Diegenen die de neiging hebben om de energie naar binnen te trekken kunnen leren om er op attent te zijn dat zij bijvoorbeeld meer gaan piekeren, nagels bijten of een andere tic gaan krijgen. Meer fysieke klachten krijgen of non-verbaal de ander laten weten dat zij pijn hebben. Of door niet stil te kunnen zitten zonder iets te doen. Hyperactiviteit kan ook bij vlagen optreden. Diegenen die het patroon van de energie naar buiten toe brengen kunnen er alert op zijn om op de volgende patronen te letten. Overdreven openlijke  kritiek  naar anderen hebben. Zich steeds verontschuldigen met woorden. Het maar blijven doordrammen over een en het zelfde onderwerp en hoe gek het ook klinkt enorme vermoeidheidsaanvallen krijgen.
Deze patronen zijn niet nieuw maar worden in deze tijd versterkt door de processen waarin de mensheid zit. Juist om de gelegenheid te bieden aan de mens zelf om deze te leren herkennen en zodoende bewuster van zichzelf en zijn patronen wordt. Het wordt dan makkelijker om deze patronen in evenwicht te brengen en uiteindelijk los te laten.
Het is belangrijk zich bewust te zijn van het eigen patroon omdat deze patronen juist op het gebied van relaties een grote rol hierin spelen.
De relaties zijn door alle veranderingen die deze nieuwe energieverdeling bij de mensheid met zich meebrengt ook aan verandering onderhevig. Elke relatie zal te maken krijgen met deze veranderingen. Dit kan leidden tot hechtere relaties, maar ook aan het loslaten van relaties. Er vindt in elk geval een verschuiving plaats. Of dit nu met een partner, op het werk of vrienden is de veranderingen vinden plaats. Men krijgt ook hierin te maken met datgene dat niet meer tot een opbouwende structuur in de mens bijdraagt, zal worden verwijderd. Is er in de relatie al een tijd sprake van onvrede, dan zal deze heftiger naar voren komen en men deze relatie verbreken. Op zijn minst de stappen gaan ondernemen daar in. Het is zaak om deze keuzes welbewust uit te voeren en niet hals over kop te handelen. Immers doordat elk mens aan deze veranderingen gehoor geeft is het een noodzaak om te onderzoeken of dit ook niet met de huidige aanpassingen in en met zichzelf te maken heeften men dit onbewust op de andere persoon projecteert. Juist in deze tijd komt alle angst en pijn naar boven die men in de loop van vele levens ergens opgelopen heeft. Dus wanneer men overweegt een relatie te beëindigen, zorg er dan voor dat je niet het slachtoffer van de processen in jezelf wordt. Ieder mens op deze aarde is bezig om zijn of haar visie over al wat is te transformeren of daar meer evenwicht in te brengen.
In deze tijd is het beste dat men kan doen te trachtten om het evenwicht te bewaren. In welke situatie dan ook. Dit geeft de meeste rust en zorgt er voor dat men beter bij zichzelf kan blijven. Voor diegenen die normaliter gewend zijn om dit patroon te volgen zal het omgekeerde het geval zijn. Juist op die momenten zal de persoon bemerken dat hij zijn handelen, of dit nu in woord of daad is, niet meer tegen kan houden. Dit geeft wanneer de uitbarsting van energie is geweest een enorme opluchting. Vergeet niet dat de mens een enorme controlefreak is. Lees de menselijke computer..

To the English website