Larapinta

Schaduwhart en gedicht voor het hart

Schaduwhart en gedicht voor het Hart.

Deze tijd wordt er veel energie vanuit het universum naar de aarde gestuurd die grote mogelijkheden tot groei bieden.
Alle natuurrijken kunnen hier hun voordeel mee doen. Kijk maar eens naar de natuur en de veranderende kleuren in het licht die het best waar te nemen zijn bij zonsopgang en ondergang. 
Wij als mensenrijk zijn het sterkst onderhevig aan de wisselwerking van deze energie op elk gebied van ons zijn vanwege de vrije wil die wij hebben.
Als mens zijn wij gewend in de eerste instantie in onze comfortzone te blijven zitten en ons te verzetten tegen het onbekende.
Dit is in deze situatie niet zo raar omdat wij te maken hebben met een voor de mens totaal onbekende manier van omgaan met energie. De afgelopen jaren zijn wij allemaal voor bereid op deze transformatie en zitten nu in het proces van de definitieve transformatie in de materie (de aarde) te zetten vanuit ons individuele menselijk zijn. Het natuurlijke gevolg daarvan is dat er tegelijkertijd een transmutatie plaats vindt van de eigenschappen die benodigd zijn om verder te kunnen evolueren maar samen hangt met de onderlinge verbondenheid van de mensheid en alle natuurrijken. Alles wat de mens doet heeft dus directer invloed op zowel medemens als andere levens in het universum.
Daarom wordt men nu als mens zo geconfronteerd met onze verantwoordelijkheid in woord en daad. Ieder mens heeft de eigen plek en taak daar in en er zelf voor gekozen deze tijd op aarde te zijn en de taak uit te voeren volgens het contract.
Wij kunnen er niet meer omheen.
Maar zoals gezegd hebben wij als mens een vrije wil waar niet mag worden ingegrepen en dat is het grote probleem van dit moment.
Door de uitwerking van de nieuwe energie zijn wij als mensheid in een versneld tempo van karmabevrijding gekomen. Dit houdt in dat wanneer wij er vrijwillig onze verantwoordelijkheid voor onze taak oppakken en er op de juiste manier mee om gaan er versneld problematieken op ons af komen die onze verborgen gebreken en angsten tonen waardoor ons schaduwhart geraakt wordt. De diepste angsten en trauma’s van vele vele levens komen nu in het bewustzijn om eindelijk losgelaten te kunnen worden en zichzelf vergeven van wat men ooit is aangedaan of zelf gedaan heeft. 
Begrijpen wij dit en durven wij dit te accepteren zijn er zeer zeker moeilijke momenten maar houden wij de moed en energie om door te gaan. De enige oplossing is dit onder ogen te zien en er niet voor te vluchten. Dan is men er het snelst doorheen.
Men komt dit overal tegen op elk gebied van relaties.
Het belangrijkste is dat men zich realiseert dat iedereen door dit proces gaat en de schaduwkanten van zichzelf zo afkeurt en er voor wenst te vluchten. Het enige dat helpt is om de dialoog met elkaar aan te gaan en elkaar te vertellen dat men angstig, bang eenzaam , verdrietig enz. Is. Dit geeft het schaduwhart geen kans om de macht in stand te houden en zichzelf en anderen onnodig pijn te doen.
Deze tijd hebben wij allemaal een tekort aan liefde vanwege deze strijd die wij met onszelf strijden en wanneer wij beseffen dat wij juist dan de eenlijnigheid in woord en daad onszelf de kracht geven in plaats van macht aan anderen door weg te vluchten en/of het eigenbelang voorop te laten staan. Integreer het schaduwhart en dan ontstaat het licht en donker Yin en Yang . Het geheelde hart en wordt het onmogelijke mogelijk. Heb de moed om de sluier van onwetendheid waarin alle plaatjes, patronen ,denkbeelden normen en waarden zelfgemaakt of opgelegd die men ooit had los te laten en te vertrouwen op de stem van het hart. Dat is het enige materiaal wat niets met illusie te maken heeft en je niet in de steek laat zolang jij er zelf naar blijft luisteren ongeacht de verwarrende stem van het ego denken.
Tot slot een zelfgemaakt gebed voor deze tijd mij opgegeven door mijn familie in andere dimensies en een hulp kan zijn om in deze moeilijke maar mooie tijd makkelijker naar het hart te blijven luisteren.

Vanuit het HART
Van HART tot HART
Erken ik die ik ben
Ongeacht de pijn
Die er ook zal zijn
Wetend dat ik gekozen heb
De wereld mijn LICHT te schenken
En ben bereid te gaan
Wanneer dit licht niet meer kan bestaan
Dan is mijn taak gedaan

Thea

‚Äč

To the English website