Larapinta

nieuwsbrief oktober 2017 boodschap Michael en gedicht

Beste [firstname],

Wegens privé omstandigheden die veel tijd en aandacht vragen heb ik besloten om dit jaar geen Tai Chi 13 lessen meer te geven. 
Op advies van mijn Meesters zullen er speciale dagen en/of avonden gegeven worden die betrekking hebben op de ontwikkeling van het totale plan.
Wanneer nodig zal er een nieuwsbrief gegeven worden met informatie die belangrijk is.
Op dit moment is dit nog niet bekend vanwege bepaalde omstandigheden die nog plaats moeten vinden en afhankelijk zijn van bepaalde keuzen in mijn leven die nog tot uitdrukking dienen te komen.
Alle overige behandelingen en consulten zullen gewoon aangevraagd kunnen worden.

Ook vanwege de vele ontwikkelingen  die de hele mensheid, onze aarde en het gehele universum   dit jaar ondergaan heeft en nog bezig is zich verder te ontwikkelen ,is het noodzakelijk  dat  er  meer bewust om gegaan wordt met alle informatie  die gegeven wordt en de mens zelf de verantwoordelijkheid voor eigen handelen en de consequenties daar van in ziet en leert deze anders te benaderen in samenwerking met het Leven en al wat leeft.
Vaak hoor ik de uitspraak van:” oh dat komt wel in een volgend leven”, maar niets is minder waar.
De aarde zal nooit meer de gelegenheid kunnen bieden die wij allen als mens aan geboden krijgen om te kunnen evolueren.
Ook zal de mens niet meer in deze dicht materiële vorm aanwezig kunnen zijn vanwege het evolutie proces van de aarde zelf. Dit is dus onmogelijk geworden.
Ik kan dan ook niet genoeg benadrukken dat wij allen er zelf voor gekozen hebben om in deze tijd hier op deze planeet aanwezig te zijn om te helpen dit enorm mooie maar ook moeilijk proces tot een juist einde te brengen in de vormverandering van al dat leeft.
Neem a.u.b. de verantwoordelijkheid van de eigen taak op zodat het gehele proces sneller en liefdevoller voor een ieder opgelost kunnen worden. Het gene dat gevraagd wordt is om  jezelf weer te verbinden met de Bron waar wij allen vandaan komen maar helaas door alle verwarringen en pijnen in de loop der eeuwen vergeten zijn. Het enige dat telt is het eigen hart weer open te durven stellen en daar naar te luisteren. Ongeacht  wat het denken aangeeft . Te lang en teveel is de nadruk van het intellect van het hoofd de bepalende factor geweest. Luister naar het intellect van het Hart. Dan gebruik je het hoofd op een geheel ander niveau dat er voor zorgt dat jij jouw juiste pad bewandeld en de pijn en angsten voorgoed losgelaten kunnen worden op welk niveau dan ook. Het laat je zien dat je goed bent zoals je bent zonder dat er controle plaats hoeft te vinden en leidt je naar de juiste mensen en plekken waar je het meest van nut kan zijn en geluk zult kunnen ervaren op het hoogste niveau. Het enige dat daar voor nodig is, is de keuze en verantwoordelijkheid voor jezelf in alle openheid te maken vanuit het nu.
Dit jaar is er een van confrontaties en herschikking van energieën geweest om al het oude te leren loslaten en datgene dat versterkend werkt en gebaseerd op samen delen zonder  zelf er alleen maar rijker van te worden op welk niveau dan ook. Dit heeft veel verwarring gegeven en er toe geleid dat velen zichzelf zijn gaan beschuldigen voor daden uit het verleden door de nieuwe inzichten die zijn ontstaan. Vergeet niet dat al deze ervaringen noodzakelijk zijn geweest ook al zijn ze nog zo onzichtbaar om deze ervaringen nu in het licht te kunnen zetten voor anderen zodat zij de oplossing eenvoudiger kunnen vinden en om zelf als voorbeeld te dienen dat het onmogelijke mogelijk kan worden wanneer men er voor gaat en het bij jou hoort. Dit leert weer te vertrouwen en luisteren naar de innerlijke stem.

Tot slot een boodschap die ik van de Aartsengel Michael in een moeilijke periode door gekregen heb en een gedicht van mij.

Michael

Waarom niet naar het Licht gereikt en een nieuwe werkelijkheid van Vrede, Liefde en Overvloed en Vreugde gecreëerd?

Wij verheugen ons met jullie en verwelkomen jullie terugkeer naar de Lichtheid van onze werkelijkheid.
Er wordt heel veel van jullie gehouden.

Michael.

In de stilte van de nacht
Fluistert zacht een stem
Ik ben die ik ben
Ongeacht mijn doen en laten
Ben ik die ik ben

En de zachte stem
Fluistert in mijn oor
Ga door, door op het pad
Door jou betreden
Er is genoeg geleden

Het is tijd
Dat je bent die je bent
En dit in alle volheid erkent

In de stilte van de nacht
Fluistert een stem, heel zacht
Welkom Thuis.

‚Äč

To the English website