Larapinta

Flexibiliteit en het vermogen tot aanpassing

 Meditatieweekend 19 en 20 maart 2016

 
Thema: Flexibiliteit en het vermogen tot aanpassing in deze tijd.
 
Vaak meent de mens dat hij flexibel of juist niet flexibel is wanneer het om veranderingen gaat die van te voren niet bekend zijn.
Juist in deze tijd van grote veranderingen op elk gebied komt deze flexibiliteit vaak ter sprake.
De mens wordt beproefd tot zijn uiterste grenzen om het eigen vermogen van flexibiliteit te verleggen om zodoende meer zijn werkelijke taak op deze aarde te kunnen uit voeren om zichzelf te manifesteren zoals hij werkelijk  is.
Het is een gegeven dat zolang de veranderingen te overzien zijn de mens goed naar zichzelf blijft luisteren . zodra dit overzicht verdwijnt of tegen het eigen verwachtingspatroon in gaat valt de mens vaak terug aan vertrouwde ervaringen uit het verleden. Maar kloppen deze ervaringen nog wel in de nieuwe situatie en deze nieuwe tijd?.
Immers, de mens is nu sterk bezig om al de nieuwe mogelijkheden en delen van zichzelf waaraan hij eeuwenlang gewerkt heeft hier en in andere dimensies ,weer te verzamelen en deze  tot uitdrukking te gaan leren brengen op deze aarde.
Dit heeft als gevolg dat er steeds meer aspecten in de mens worden bloot gelegd die voorheen niet in het dagelijks bewustzijn aanwezig waren.
Omdat deze mogelijkheden nog niet tot uitdrukking konden komen maar wel ontwikkeld dienden te worden heeft de mens deze capaciteiten diep in het onderbewustzijn geplaatst en kwamen deze mogelijkheden en/of capaciteiten ter sprake, ze voor het merendeel buiten zichzelf geplaatst.
Zoals eerder gezegd worden al deze mogelijkheden en capaciteiten nu langzaam aan weer bewust gemaakt en alle onderdelen van de totale zielemens weer samen gevoegd.
Maar voordat de mens daartoe in staat is dient hij eerst zichzelf alle inzichten te verschaffen op die gebieden en patronen die hem in de stappen voorwaarts beperken. 
Een van de eerste stappen is daarin de eigen flexibiliteit te kennen en waar men stuk loopt door het vast houden aan de oude beperkende patronen.
 
 
Daarbij worden o.a. nieuwe technieken van de 13 chakra’s gebruikt
 
 
Er zal dus ook geen vast programma zijn en een beroep worden gedaan om te leren omgaan met onverwachte situaties om de eigen flexibiliteit en mogelijkheden te her ontdekken.
 

Het weekend bestaat uit de volgende processen:

  • Hoe kan je de eigen levenskwaliteit verbeteren wanneer je de flexibiliteit en het vermogen tot aanpassing voor jou zelf gebruikt?
  •  Hoe flexibel ben jij?
  • Ben je soms te flexibel? 
    • In hoeverre ben jij in staat jezelf aan te passen.?
    • In hoeverre wil jij jezelf aan passen?
    • Wat is  jouw grootste weerstand?.
    • Op welk gebied(en)  ligt deze weerstand?.
    • Durf jij voor jezelf  de verantwoordelijkheid te dragen voor de eigen keuze en manier van leven.
    • Waar liggen jouw eigen gezonde grenzen ?
    • Wat is jouw grootste angst?
    • Welke chakra’s zijn er bij betrokken? 
  • Wat kan ik zelf doen om te helen?
 
 
En nog veel andere verrassingselementen
 
Het weekend wordt gehouden op zaterdag 19 en zondag 20 maart 2016 de bekende locatie in Zeist .
Nadere informatie is verkrijgbaar bij Larapinta.
Prijs € 425,-op basis 2 pers. kamer inclusief 1x ontbijt 2xlunch 1x diner 1xovernachting koffie /thee gedurende hele weekend
 

 

To the English website