Larapinta

Verbreken van oude contracten en de opbouw en aarding van het nieuwe Sterrenlicht

Maandag 1 juli 2013
Het verbreken van oude contracten en de opbouw en aarding van het nieuwe sterrenlicht dat tussen  oktober  en januari vrijkomt.(plus Angelwalk)
 
Elk mens dat geboren is komt op deze wereld met contracten die hij afgesloten heeft met zijn medemensen die hij in het leven tegen komt.
Door alle veranderingen die de mensheid doorgemaakt heeft gelden sommige contracten niet meer.
Deze contracten hoeven niet meer ten uitvoer gebracht te worden omdat zij de functie van het eigen zijn in de weg staan.
Deze contracten worden dus verbroken.
Omdat de mens zich daar niet altijd bewust van is brengt dit veel onrust in de omgeving.
Denk hierbij aan relaties die verbroken worden of op een andere manier tot uitdrukking dienen te komen.
De mens wordt tot oktober steeds meer gedwongen al deze zaken onder ogen te zien en zich  bewust te worden dat deze situatie of omstandigheid niet meer bij hem past om de vrijkomende energie vanaf oktober beter op te kunnen nemen.
Maar omdat er zoveel nieuw is dat de mens ervaart heeft hij nog te weinig zelfvertrouwen om de eigen intuïtie daarin te vertrouwen.
Omdat veel zaken nog niet helemaal afgerond kunnen worden is de mens geneigd  terug te vallen en te  handelen naar deze oude contracten en patronen .
 
 
Tijdens deze avond zal er gewerkt worden aan het loslaten van deze oude contracten en de verbinding/versteviging worden gelegd voor de  integratie en aarding van het nieuwe sterrenlicht.
Uiteraard wordt deze avond geleid door de Meesters. 
Er zal na afloop een korte Angelwalk gehouden worden om vanuit dit nieuwe perspectief jouw nieuwe jij te kunnen ervaren.
 
 
 
Opgave vanaf heden. Beperkt aantal plaatsen.
Tijd: 19.30- 22.30  Prijs € 25,- 
Over maken op reknr. 1890679 t.n.v. T.Lagendijk te Nieuwerbrug o.v.v. lezing 1 juli.
 
To the English website